Bolton Groep

Ontwikkelen én realiseren liggen bij de Bolton Groep in één hand. Bolton Ontwikkeling en Bolton Bouw vormen samen deze combinatie.
In veel projecten trekken beide bedrijven samen op, bijna letterlijk bouwend op jaren van intensieve samenwerking.
Bolton Bouw
Bolton Bouw B.V. is een middelgroot bouwbedrijf dat met zorg en kwaliteitsbewust bouwt. Sinds 1970 timmert Bolton Bouw aan de weg in het centrum van het Groene Hart. Gaandeweg groeide het bedrijf uit tot een veelzijdige bouwonderneming van zowel grote als kleine projecten: van wonen tot zorg en van bedrijfs- gebouwen tot scholen. In 1980 vestigde het bedrijf zich op de 'Nijverheidsbuurt' te Zegveld, waar het tot op heden gevestigd is.
Als kwaliteitsgedreven aannemer voldoet Bolton Bouw aan de eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid die horen bij het keurmerk 'BouwGarant'. Bolton Bouw is lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, met circa 5.000 bedrijven de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Tevens is zij VCA-gecertificeerd en aangesloten bij Woningborg N.V. (voorheen G.I.W.). Uitgebreide informatie over Bolton Bouw vindt u op: www.boltonbouw.nl.